V Lõuna-Eesti palvushommikusöök

Teated
Tüpograafia

Neljapäeval, 8. jaanuaril 2015. aastal toimub viies Lõuna-Eesti palvushommikusöök Atlantise restoranis, Tartus.

Lõuna-Eesti palvushommikusöögi eesmärk on teenida Lõuna-Eesti liidreid pakkudes kohtumisvõimalust heade mõtete jagamiseks ning omavaheliseks vestluseks ühendamaks inimesi ja valdkondi, mida keegi esindab. „Oleme kutsunud Lõuna-Eesti arvamusliidrid Tartusse, et aasta hakul üheskoos arutada tõsisematel meie kõigi elu puudutavatel teemadel. Sel korral on fookuses infoühiskond ning selle väljakutsed,“ ütles Tartu linnapea, Lõuna-Eesti palvushommikusöögi auesimees härra Urmas Klaas. Koosviibimisel annab intervjuu ajakirjanik Toivo Tänavasuu ning ettekandega esineb akadeemik Tarmo Uustalu TTÜ Küberneetika Instituudist. Uustalu oma ettekandest: „filosofeeriks pisut teemal "Üllatamise tehnoloogia". IT põhimõtteliselt tegeleb info kui üllatuse töötlemise ja ülekandmisega, ning küsiks siis, mis järelmid on sellise tehnoloogia plahvatuslikul võidukäigul ühiskonnale ja kultuurile ning kas üllatust saaks hoida devalveerumast.“

Hommikusöögil osalevad mitmed Lõuna-Eesti linnapead, maavanemad, linnavolikogude esimehed, riigikogulased, kõrgkoolide rektorid, kultuuritegelased, ettevõtjad ning vaimulikud.

Palvushommikusöök on rahvusvaheline sündmus, mis toimub üle maailma rohkem kui 160-s riigis ning igal aastal ka Euroopa Parlamendis. Detsembrikuu alguses toimus kolmeteistkümnes Eesti palvushommikusöök Toompeal, Riigikogu konverentsisaalis ning lisaks Tallinnale leiavad sarnased koosviibimised aset veel teistes Eesti linnades. Kogunemiste eesmärk on tekitada dialoog sellistes kogu Eestit puudutavates küsimustes, nagu väärtushinnangud, noorsugu ja perekond. Lõuna-Eesti palvushommikusöök sünnib Eesti Evangeelse Alliansi ja Eesti Kirikute Nõukogu koostöös tegevtoimkonnaga, mida juhivad pastor Miguel Zayas, vaimulik ja eetik Meego Remmel ning misjonär Triin Rait.

Info: Triin Rait, 56220075, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS