Noorte misjonikonverents "Julge Särada!"

Teated
Tüpograafia

Agape Eesti, Shine Generation Eesti ja YWAM Estonia/ Noored Missiooniga on korraldamas 23.-24. jaanuar 2015 noorte misjonikonverentsi "Julge Särada!".

Konverentsil soovitakse koos avastada, kuidas erksamalt särada ning täita Eestimaa enam Jumala valgusega. Selleks tullakse kokku eri kogudustest üle Eesti. Konverents on eelkõige mõeldud kristlasnoortele vanuses 12. aastat kuni tudengi ealistele ja noortetöö tegijatele.

Konverents toimub 2015 aasta 23. jaanuari reedest kella 18.00st kuni 24. jaanuari laupäeva õhtuni kella 20.30ni. Toimumispaigaks on Eesti Metodisti Kirik, mis asub Tallinnas, Narva mnt 51. Konverentsi maksumus koos toitlustusega on 12eur, hetkel on saadaval sooduspääsmed hinnaga 9eur (soodusperiood kehtib kuni 6.jaanuar 2015). Vajadusel võimalik majutus isiklike magamiskottide ja madratsitega maksumusega 3€/öö inimese kohta.

Reede õhtul toimub ekslusiivne talk show üllatuskülalistega ning laupäeval inspireerivad ja praktilised seminarid. Kogu ürituse jooksul on võimalik jälgida piibliteemalise maali valmimist kunstnik Ain Varese käte läbi. Ülistusega teenivad Joonas Alvre, Pille-Riin Rego & Co.

Täpsem info toimuvast on saadaval Julge Särada! kodulehel.

TULE JA AVASTA, KUIDAS ENAM PÕLEDA JUMALALE!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS