PP kõneleja: Allan Kroll - "Lõpuaegade lühiülevaade"

Intervjuu
Tüpograafia

altAllan Kroll on 37 aastat vana. Ta on 10 aastat abielus olnud ja tal on 6-aastane tütar Nathaly. Viimased 17 aastat on ta õpetanud Jumala sõna kogudustes, piiblikoolides, konverentsidel, üldhariduskoolides, kristlikes raadiojaamades, vanglates jne. Allan on töötanud ka koolitajana, tõlgina ning teeninud kogudust abipastorina. Praegu töötab ta Tallinna vanglas ning Rahumäe ja Rapla arestimajas kaplanina.

Etteaste tutvustus

Suurem osa kristlastest usub, et me elame lõpuaegadel. Samas õpetatakse sellest teemast kogudustes kahetsusväärselt vähe. Lõpuaegade sündmustega seostuvad sageli meie jaoks sageli ainult katastroofid, häda ja viletsus. Paljud usuvad, et meid ootab ees suur vaimulik languseaeg ning selleks ajaks kui Jeesus tagasi tuleb, on meid järel ainult käputäis. Mina usun, et Jumalal on lõpuaegade jaoks auline ja võimas plaan. Selle seminari käigus on meil võimalus heita pilk Jumala kalendrile.

Mis on kristlase väärtus?

Kristlase väärtust Jumala jaoks näitab kõige selgemini see, et Jumal oli valmis ohverdama oma ainsa Poja meie eest. Ta maksis meie eest kõrgeima hinna.

Millal tunned end kõige lähemal Jumalale?

Kõige reaalsemalt olen ma Jumalat kogenud sellistel hetkedel, kui ma olen aidanud inimesi, kes on oma elus totaalsesse tupikusse jõudnud.

Mis paneb sind tõstma käsi ja ütlema "Tänu Sulle Jumal!"?

Aastaid tagasi pääsesin ma ainult mõne kriimustusega mootorratta õnnetusest, kus ma oleks pidanud kindlasti surma saama. Ainult Jumala kaitse hoidis selle ära.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS