PP kõneleja: Mai Zayas - "Suhtest Jumala, enda ja poistega"

Intervjuu
Tüpograafia

altArmastan elu kõiges selle värvides. Ma naudin suhtlemist inimestega ning selle käigus ehk aidata neil näha erinevaid võimalusi ja potentsiaale mis neil on. Usun, et meil kõigil on õppida teine teiselt midagi....see teebki elu põnevaks.

Etteaste tutvustus

Räägime suhtest Jumala, enda ja poistega. Sellest, mis on kõige tähtsam, kuidas saavutada ja hoida tugevat suhet Jumalaga; sellest, kuidas olla endaga sõber ja kuidas käituda/suhelda/olla suhtes poistega.

Mis on kristlase väärtus?

Meis on elu allikas, mis igal ajal pakub lootust, armastust, tuge, julgustust, lepitust jne. kõigile, kes seda vajavad. Iseasi on see, kas hoiame seda allikat endas vaka all või teadvustame endale seda ja olemegi nagu selleks kruusiks, jahedaks veeks, mida ta kõrbes nii väga tegelikult igatseb.

Millal tunned end kõige lähemal Jumalale?

Kogen kindlasti rohkem Jumalat nendel aegadel, kui olen mingis valdkonnas nurka surutud olnud ja tõsiselt Tema ette lahendusteks läinud. Rasketel aegadel teiste sõnadega.

Mis paneb sind tõstma käsi ja ütlema "Tänu Sulle Jumal!"?

Kaotasin talvel oma kullast käeketi kuhugi lund rookides, ning tõesti, kui mu mees selle leidis 3 kuud pea hiljem kohast, kus iga mööduja oleks võinud seda märgata aga nagu kõik olid olnud pimestatud selle märkamiseks...ei jäänudki muud üle kui öelda „Aitäh, Jumal!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS