PP kõneleja: Mairo Marjamaa & bänd - "Ülistusbändi workshop"

Intervjuu
Tüpograafia

altTere olen Mairo! Olen elukutseline muusik ja sellega teenin ka elatist! Praegu on mu suurim ootus ja unistus ühendada kirik ja muusika nii suurel määral, kui võimalik! Käin Tallinna Elav Kivi vabakoguduses ja ootan huviga, mida Jumal tahab seal toimetada ja mis rolli mina seal kandma pean! 

Etteaste tutvustus

Oma seminaris tutvustaksime ülistuse erinevaid aspekte: Mis on ülistus? Mida Piibel ütleb ülistuse kohta ehk mis kõik on Jumala Sõna järgi hea ülistus? Räägime konkreetsemalt ka ülistusmuusikast: koosseisudest, dünaamikast, lugude ülesehitusest ja sellest, kuidas oleks parem tõlkida võõrkeelseid ülistuslaule. 

Mis on kristlase väärtus?

Mis on kristlaste väärtus? Väärtus on see, et kui me armastame Jumalat ja kogeme Tema armastust, kogeme ka teiste kristlaste poolt ligimese armastust, siis elatakse ka ise välja seda armastust nii koolis, tööl, kusiganes - ja ka mitte-kristlastele. Ja see on see väärtus ja asi, mida inimesed otsivad ja ootavad! Ja see toob au Jumalale ja inimesi Tema juurde. 

Millal tunned end kõige lähemal Jumalale?

Jumalat kogen oma elus kõige rohkem just siis kui tunnen et aega on kõige vähem! See on selline kindlustunne, et isegi kui sa ei pane tervet päeva palvele, ikkagi Jumal kõnetab sind nii selgelt, koputab südamele, julgustab ja hoiab!

Mis paneb sind tõstma käsi ja ütlema "Tänu Sulle Jumal!"?

Ja kõige selle eest ma ütleksingi siinkohal:"Aitäh, Jumal!!!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS