Raamatusoovitus: S. Feldhan ``For Women Only``

Raamat
Tüpograafia

altaltaltAmeerika kolmunisti, pühendunud kristlase, abikaasa ja pereema Shaunti Feldhani raamat ``For Women Only`` (tõlk: Ainult naistele) on saanud äärmiselt populaarseks, müües üle 1 miljoni eksemplari, 15 erinevas keeles.

Raamatu põhieesmärgiks on anda naistele ülevaade meeste mõttemaailmast, kuidas nemad erinevates olukordades mõtlevad, miks nad käituvad nii nagu nad seda teevad. Autori igatsus oli, et raamatu võiks olla pigem abiks naistele, kes soovivad sügavalt mõista oma abikaasasi, et neid paremini toetada ja armastada.

Autor, koos abilistega, viisid läbi põhjaliku üle riigilise uuringu meeste seas, et jõuda jälile, mis tegelikult meeste peas toimub. Uuringusse olid kaasatud erinevad mehed erinevatelt ühiskonna positsioonidel, erinevates vanustes ning erinevate usuliste veendumustega.

Raamatus on kirjeldatud umbes pootosinat kõige üllatavamat avastust meeste kohta, mida iga naine peaks teada.

See on tõepoolest üks silmiavav ning elumuutev raamat!

Rohkem informatsiooni raamatu ning autori kohta: http://shaunti.com/BooksStudies/ForWomenOnly/tabid/137/Default.aspx

Lisaks soovitan lugeda ka naistel, aga eelkõige meestel, autori abikaasa (Jeff Feldhan) poolt kirjutatud raamatut ``For Men Only``, mis on püüdnud võtta kokku avastusi naiste kohta, mida iga mees peaks teadama.

Olulised raamatud, kui tahate armastada ja toetada oma kaaslast, nagu Jumal on ette näinud.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS