Kolmandal advendil õnnistati Kolgata kogudusse seitse uut liiget

Kogudus
Tüpograafia

Kolgata koguduses toimus kolmandal advendil ristimineKolmanda advendi varahommikul tunnistasid ristimises oma usku Jeesusesse kui isiklikku Päästjasse viis inimest. Emajõe Ärikeskuse 13. korruse basseinis said ristitud Aino Antsov, Elari Kaljapulk, Kaimar Kepp, Aire Ojakivi ja Karl Rebane. Nende usuteel on olnud olulisteks suunajateks Kolgata koguduses toimuvad Alfa kursus, noortetöö, suvelaager, EKB Piiblipäevad ja loomulikult isiklikud suhted usklikega.

Lisaks nendele õnnistati hiljem jumalateenistusel Kolgata liikmeks veel Merle Kepp ja Taavet Riive, kes varem olid liikmed mujal. Uutele liikmetele palusid isiklikult õnnistust koguduse diakonid. Teenistuse juhatasid muusika ja küünlasüütamisega sisse Intside pere lapsed: 6aastane Mona klaveril, Johann kitarril ja Mia Karo tšellol.

Kolmanda advendi teenistus jätkus kahes keeles. Sõna jagasid Aleksandr Katane (Valga) ja Kolgata vene osakonna juht Juri Kobzar. Ka ühislaule lauldi vaheldumisi eesti ja vene keeles - muusikalist ülistust juhtisid Tuuli Lehtsaar, Rein Vilt, Iris Mäemets (fotol) ja Rael Mäemets.

Vend Katane on Valgas vene perekonnas üles kasvanud, 7aastaselt USAsse emigreerunud ja praegu pooleks aastaks Valga Lootuse koguduse juures misjonärina abiks. Kolmapäeviti juhib ta Kolgata kõrvalsaalis vene noorte õhtut, kus koguneb üle 20 õpilase ja tudengi.

Allikas Tartu Kolgata baptistikogudus

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS