90-aastane Tõrva kogudus jätkuvalt misjonimeelne

Kogudus
Tüpograafia

Tõrva koguduse 90. aastapäevNelipühadel koos linnapea ja linnarahvaga 90. juubeliaastapäeva pühitsenud Tõrva Immaanueli kogudus on jätkuvalt misjonimeelne. Tõrva kirik-kontsertsaalis koguduse sünnipäevale pühendatud kontsertjumalateenistusel laulnud Credo-Allika kammerkoor tõi kokku hulganisti rahvast.

Helari Puu ja Meego Remmeli aastapäeva sõnum

Euroopa Baptistiföderatsiooni ekspresident pastor Helari Puu ning Eesti EKB Koguduste Liidu president pastor Meego Remmel kõnelesid kristlikust misjoniläkitusest kaasaja maailmas ning palusid koos koguduse pastori Enn Palmikuga õnnistust pooleks aastaks Aafrikasse vabatahtlikuna misjonitööle suunduvale Tõrva koguduse töötegijale Karina Palmikule.

Linnapea Ago Kabrits

Muusikarohkel jumalateenistusel tervitas ja andis hea tunnistuse Tõrva Immaanueli koguduse elumuutvast mõjust ta perekonnale ja linnale tervikuna linnapea Ago Kabrits. Teiste tervitajate seas oli ka pastor-kaplan Üllas Linder Valgast, Allika koguduse kammerkoor Tallinnast ning afro-ameerika-pärase laulu esitanud mustanahaline vend Brooklyn Tabernacle kogudusest New Yorki linnast.

Pidu jätkus Tõrva koguduse misjonimajas

Aastapäevateenistuse lõpul isiklikke tänusõnu öeldes kutsus pastor Enn Palmik juubelipidu jätkama Tõrva koguduse misjonimajas, kus kõigle tulijaile pakuti nii soolasemat ku magusamat kehakinnitust, rääkimata rikkalikust osadusest koguduse ja külalisrahvaga.

Allikas Eesti EKB Koguduste Liit

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS