Loetud tunnid PP-ni

Piiblipäevad 2016
Tüpograafia

Sea end valmis, sest juba loetud tundide pärast hakkab PP!! Olen juba kohal, kus inimesed sätivad asju paika. Homseks, kui te siia jõuate, on siin täiesti teine pilt.

Praegu pannakse lava paika. Kõige huvitavam on aga see, et nendest lavameestest ei saa ma üldse aru. Nad tõstavad lava ühte seina otsa, siis lammutavad ära ning panevad teisele poole. See huvitav vaatepilt on kestnud ligikaudu 1h aga hea on see, et homseks saavad nad selle kindlasti valmis :).

Kohviku kujundus on ka juba paika pandnud ning need, kes seda tegid olid kõige kuumimad tüdrukud! Nii, et poisid, kui te ei tule, siis ise kahetsete XD. 

Ega KaevTV-gi ei ole pääsenud viperustest. Videodriverieid oleme siin umbes 20x installinud, aga loodame homseks kõik saada paika. :D :D

Aga, ok nali- naljaks. Tegelikult on väga hea näha, kui palju noori on tulnud kokku selleks, et ettevalmistada PP ruumid. Nende sadade noorte jaoks, kes homme või selle nädalavahetuse jooksul tulevad.

Olen elevil, mis on toimumas ja ootan teid SÜDAMEST homme siia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

KaevTV PP blogi

Siia lehele jõuab kokku kõige värskem info selle kohta, mis toimub Piiblipäevadel. Kajastame osalejate emotsioone, jagame pilte ja videosid.