PP kõneleja: Martin Ruddick - "Jumala kuulmine ja mida kuulduga ette võtta!"

Intervjuu
Tüpograafia

altMartin on Inglismaalt pärit evangelist, jutlustab kogudustes üle Britannia ja mitmel pool Euroopas. Ta on võitud kõneleja, hea huumoriga vend Kristuses, 9-kordne isa ja 1-kordne vanaisa.

Etteaste tutvustus

Seminaril räägime sellest, kuidas kuulda Püha Vaimu häält, teha vahet sellel, mis on Jumalalt ja mis on meist endast. Vaatame ühtlasi, kuidas kasvatada usku, et Jumalalt kuuldu tegudesse panna. Räägime prohveteerimisest, tarkusesõnadest, tervenemisest, tunnustähtedest ja imedest.

Mis on kristlase väärtus?

Kristlane olla on lahe, kuna Sa saad uue elu, hea elu ja pika elu (igavesti koos Jeesusega).

Millal tunned end kõige lähemal Jumalale?

Ma tunnen end Jumalale kõige lähemal olles turbulentsis 30 000 jala (10 km) kõrgusel lennukis.

Mis paneb sind tõstma käsi ja ütlema "Tänu Sulle Jumal!"?

Ma tõstan oma käed ja ütlen: "Aitäh Sulle, Jumal!" iga kord kui Steffanis jõuab mu pitsa lauda! Räägin ka ühest teisest korrast. Olime Filipiinidel ning reisisime veoauto kastis koos mõnede sõduritega, kes meid turvasid. Mu sõber ulatas ühele sõdurile tema relva ning kogemata põhjustas granaadi väljakukkumise granaadiheitjast, mis oli relva küljes. Kõik edasine toimus justkui aegluubis ja tundus nagu isegi linnud oleks sel hetkel lendamise lõpetanud, kui granaat meie jalge vahel veeres. Kui see lõpuks peatus, tõstis sõdur selle üles, puhus tolmu maha ja pistis tagasi oma relva sisse ning lõpetas vaikuse, öeldes: "No problem". Sel hetkel ma tõstsin oma käed ja ütlesin: "TÄNU SULLE, JEESUS!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS