Eestit on väisamas Kirikute nädala Heartbeat raames kristlikud illusioonikunstnikud

Eesti
Tüpograafia

Kristlikud illusioonikunstnikud Kirikute nädala raames Eestis etendusi andmasIllusioonikunstnikud André ja Tim Kole, kes kirikute nädala "Heartbeat Tallinn" raames Eestit külastavad, pakuvad kõrgel tasemel meelelahutust, kuid sellega kaasneb alati väga selge tunnistus Jumalast, kes on üleloomulik.

André Kole etendustel tunnistatakse usku Jumalasse

André Kole ütleb oma etendustes selgelt, et temal ei ole mingeid üleloomulikke võimeid ja ta ei tegele mustkunsti ega maagiaga. Ta tunnistab oma isiklikku usku, öeldes, et usub Jumalasse, kes on maa ja taeva Looja.

Etenduste keskel annab André tunnistuse sellest, kuidas ta leidis Jumala ja illustreerib väga arusaadaval viisil Kristuse lunastustöö tähendust. Väikest osa sellest illustratsioonist saab näha tema teenistuse kodulehel: Andre Kole ministry

André Kole ja Josh McDowell - Agape misjonärid (USAs Campus Crusade for Christ)

André on lähedane sõber Josh McDowelliga ja nad on teinud palju koostööd. André on misjonär USAs, Campus Crusade for Christ (Euroopas - Agape) organisatsioonis. Ta on reisinud ligi 80 riigis, pakkudes inimestele kõrgetasemelist vaatemängu ning on oma isiklikku usku tunnistades kuulutanud evangeeliumi väga ebaharilikul moel sadadele tuhandetele inimestele. André Kole'i etenduste kaudu on paljud inimesed leidnud Jeesuse, kui oma isikliku Päästja.

Kirikute nädala raames toimuvatel etendustel saab iga külastaja endale kingituseks Josh McDowelli raamatu "Rohkem kui puusepp" ning kutse Alfa (või muule ristiusku tutvustavale) kursusele.

Palvetame, et André Kole tunnistus jõuaks paljudeni ka Eestis.

Loe lähemalt Kirikute nädala Heartbeat programmist

Heartbeat Tallinn 2012

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS