EKB Liit ja Converge Worldwide allkirjastasid koostöölepingu

Kristlus
Tüpograafia

EKB ja Converge Worldwide allkirjastasid koostöölepingu1. mail allkirjastasid Meego Remmel Eesti EKB Koguduste Liidu presidendina ja Jerry Sheveland Converge Worldwide nime all Ameerika Ühendriikides tegutseva koguduste liidu esindajana kahe vendluse vahelise koostöölepingu.

Tallinna vanima baptistikoguduse palvemajas, Kalamajas asuvas Kalju kirikus leidis aset pidulik kontsertõhtu, kus klassikalist muusikat esitas perekond Ilves ning oma laule laulis Rebecca Kontus. Allkirjade andmise juures viibisid ja võtsid sõna ka pastor Viljar Liht Eesti vendluse asepresidendina, pastor Bill Ankerberg Converge Worldwide Põhja- ja Baltimaade koostöö juhina ning pastor Helari Puu liitudevaheliste suhete koordinaarorina. Tõlgina vahendas mõlemapoolseid sõnavõtte pastor Toivo Pilli, kes ühtlasi esindas Eesti Koguduste Partnerite juhtkonda.

Pidulikule allkirjade andmise osale järgnes fotode tegemine ja vastuvõtt kirikuhoone kõrval asuvas Tetermanni majas. EKB ja CW liidud on sisulist koostööd teinud juba üle tosina aasta. Liitude vaheline leping konkretiseerib ühiseid koostöösihte koguduste juhtide ja noortejuhtide koolitamise ning mentorluse ja uute koguduste rajamise toetamise valdkonnas.

Allikas Eesti EKB Koguduste Liit

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS