PP kõneleja: Alexander Hvass(Norra) - "Teadus ja religioon: Kas ma saan uskuda Piiblit?"

Intervjuu
Tüpograafia

altMa olen uskuja/usklik, kes on väga õnnelik, et ta saab järgida oma Päästjat, Jeesus Kristust. Ma omandan magistrikraadi äri valdkonnas ja oman veel omajagu muid huvisid, nagu ajalugu, religioon, bioloogia, geoloogia jne. Ma olen alati uskunud, et Jumala Sõna on tõde ja selle tõttu olen ma õppinud rohkem teaduse ja Piibli kohta, et selle tõe kohta rohkem teada saada. Seepärast viin ma läbi seminare teemadel Loomine vs. evolutsioon, Teadus vs. religioon, Piiblitõed ning veel muudel teemadel.

Etteaste tutvustus

Antud seminar ei ole tõelise teaduse vastu, see lihtsalt näitab kuidas saab Piiblit uurida ja leida, et tõeline teadus toetab Piiblit ning et tõeline teadus peaks vastu seisma rumalatele ideedele, mida mõned inimesed kasutavad, et õigustada Jumala-vastast ühiskonda. 

Mis on kristlase väärtus?

Kristlase väärtus on Jeesus. Tema on kõige keskpunkt. Me elame tänu Temale, Tema läbi, Tema jaoks, Tema tõttu, Temas, nii nagu Tema jne. Tõeline kristlane peaks püüdma anda endast kõik, et muutuda rohkem ja rohkem Jeesuse sarnaseks. Selleks tuleb iseendale surra ja lasta Kristusel elada kuningana meie elus. 

Millal tunned end kõige lähemal Jumalale?

Kui ma palvetan oma põlvedel alistununa ja kui ma olen täielikult hõivatud Tema ülistamises.

Mis paneb sind tõstma käsi ja ütlema "Tänu Sulle Jumal!"?

Seda on tihti ette tulnud ja ma kogen selliseid olukordi pidevalt, kuid ma mäletan paari korda viimaste kuude jooksul, kui asjad on olnud rasked ja ma olen järsku aru saanud, et ma olen juba Jumalalt saanud vajaliku vastuse, ilma ise seda teadmata. Sellistel hetkedel olen tõstnud oma käed ja öelnud: "Tänu Sulle, Jumal!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS