Endised sõdurid kergitavad katet Iisraeli kaitseväe telgitagustest

Iisrael
Tüpograafia

Endised sõdurid avameelselt Iisraeli kaitseväestRühm Iisraeli Kaitseväes teeninud isikuid avas uue veebilehe, mille eesmärgiks on näidata sõjaväe humaansemat poolt.

See on interaktiivne veebileht, mille kaudu saab endistelt Iisraeli sõduritelt küsida kõikvõimalikke küsimusi nende teenistuse, sõjaväeelu või sõjaväe legitiimsuse, aga ka Lähis-Ida konflikti, Iisraeli poliitika ja muude asjade kohta.

Lehekülje külastajad, kes soovivad küsimusi esitada, valivad välja ühe endise sõduri, kellest igaüks on teatud alal asjatundja ning saadavad talle oma küsimuse. Sõdur vastab küsimusele oma teadmiste ja isiklike kogemuste põhjal.

Veebileht ei ole seotud Iisraeli Kaitseväega ega valitsusega ning selle kaudu esitatavad vaated ei esinda sõjaväe ametlikku poliitikat. Uue veebilehe loojateks on kolm meest, kes sageli väitlesid inimestega mitmesugustes sotsiaalvõrgustikes ja jututubades, et tõrjuda naeruväärseid ideid ja süüdistusi Iisraeli sõjaväe suhtes.

Küsimusi oodatakse kõigilt ja kõikjalt, kuid veebilehe sõnul on peamiseks sihtrühmaks riigid, mis on Iisraeli suhtes ebasõbralikud. Nad leiavad, et nimetatud riikide kodanike jaoks pakub internet ainsa võimaluse suurest pildist erapooletu ülevaate saamiseks. Nad saaksid ise jälgida, mis Iisraelis tegelikult toimub.

Uus veebileht asub aadressil www.friendasoldier.com

Allikas: Word of Life Israel

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS