Eesti palvushommikusöök Toompeal

Kohvik
Tüpograafia

Eesti palvushommikusöök ToompealTäna hommikul kogunesid paljud riigikogulased Tallinnas Toompeale Eesti palvushommikusöögile.

Sündmuse 10ndal aastapäeval olid kohal kõik riigikogus olevate erakondade esindajad, nende hulgas presidendipaar Rüütlid, peaminister Andrus Ansip, Mart Laar jpt.

Eesti palvushommikusöök Toompeal

Hommikut juhtisid Jüri Ratas ja Laine Randjärv. Peakõnelejaks oli sellel korral Tunne Kelam. Muusikaga kostitasid "Teeme ära" ikooni Rainer Nõlvaku rahvamuusikust abikaasa Astrid Nõlvak ja Eike Vellend. Oli väga tore kuulda, kuidas Astrid ja Eike riigikogulasi ühisele laulule aitas :)

Video vahendusel näidati tänavaintervjuud inimeste mõtteid palvest ja pikemalt jagas oma kogemuslugu palvest Eesti parim keskmaajooksja Tiidrek Nurme. Üritusel tehti ka üleskutse toetada Toidupanka.

Tunne Kelami kõnest jäi meelde sõnum vaimulikest väärtustest Taanieli loo põhjal, kus tuli välja, et oma "naha" päästmine ei ole alati parim lahendus vaid pigem jääda kindlaks oma veendumustele.

Eesti palvushommikusöök sünnib Eesti Evangeelse Alliansi ja Eesti Kirikute Nõukogu koostöös tegevtoimkonnaga, mida juhivad pastor Miguel Zayas, EEKBKLi president Meego Remmel ning Agape Eesti misjonär Triin Rait. Sündmust aitasid läbi viia mitmed Agape Eesti misjonärid ja videomeeskond Tartu Ristee kogudusest eesotsas Daniel Viinalassiga.

Pildid Eesti palvushommikusöök Toompeal

Eesti palvushommikusöök Toompeal

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS