Vastuvõtt restoranis Helle Nurm!

Kohvik
Tüpograafia

Vastuvõtt restoranis Helle Nurm!Vastuvõtule saabudes tervitas külalisi kõrvupaitavad ning meeliülendavad jazzinoodid  Alan Pasqualt.

Peale väikest sissejuhatust, mis hõlmas uudishimulike pilkude ja päevakohaste teemade vahetust suunati külalised võidurõõmsalt ja kibekähku söögilaua taha istet võtma. Nagu peenele  vastuvõtule tavaks, koosnes õhtusöök neljast käigust, kuid selle kõige ilusa ja uhke alguse juures oli üks püant, mis tavatses külalisi segadusse ajada ja häälekalt söögilauas sõna võtma. Nimelt menüüd sirvides selgus, et igasse käiku tuli valida viis elementi, mis esmapilgul ei tundugi nii ebatavalisena, kuid arvestades, et vastuvõtt leidis aset peale väsitavat kooli ja töönädalat reede õhtul ning valik tuli teha selliste elemntide seast nagu konnasilmad, kvaliteet Šveitsist, esimene nuhtlus, Matteuse 7:9, väike sõrm, kurja võõrasema tellimus, rumal nali, viis peotäit päevas, karasta end, heinahang, suudlen teie kätt madaam jne. Seega tuli ilmselgelt oma väsinud ajurakud kiiresti unest äratada, et lõpuks midagi söödavat ka sinu tardrikus maanduks. Mõni oli ülesannete kõrgusel teine jällegi uinus meeldiva muusika saatel. Minu esimene käik koosnes järmistest elementidest: kvaliteet Šveitsist, heinahang, konnasilmad, esimene nuhtlus, värskenduseks. Selline valik tõi minu taldrikule kaks oliivi ja veidike tomatipüreed pluss nuga ja kahvel ning klaas jääga.

Teile teadmiseks võin öelda, et neljanda käigu lõpuks olid siiski kõik külalised ilusti söönud ja joonud ning õhtu jätkus lõbusas kuldvillakupalavikus, mis tõi esile nii mõnegi uue fakti meile kõigile kallist vennast Helarist!

Seega õhtu oli mitmekülgne ja ilus punkt reede õhtule.

Suured tänud vahvatele ettekandjatel ja korraldajatele Marele, Margitile ja Iirisele.

Vaata pilte kohvikust Helle Nurm

Vastuvõtt restoranis Helle Nurm

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS