Pillav Jumal - veebiressursid

Varia
Tüpograafia

alt
Risttee koguduse pastor Peep Saar tervitab "kaasrändureid" ja julgustab kogudusestes õppima ja arutlema Tim Kelleri raamatu "Pillav Jumal" põhjal. Tegemist on 4-osalise seeriaga, mis oli väga tähendusrikas ning mis aitas Risttee kogudusel kasvada oma arusaamas evangeeliumist. Materjal on ühteviisi kõnekas nii kristlastele kui veel-mitte-kristlastele. Risttee koguduses tehti seda lausa kolmel platvormil - noortele, aruteluõhtute vormis tudengitele ning pühapäevastel teenistustel.

pillavjumal.risttee.ee on veebileht, kuhu on koondatud Pillava Jumala seeria käigus loodud materjalid: videod, reklaamtrükised, kodugrupimaterjalid, jutluste audiosalvestused. 

Risttee mõte seda tehes oli luua Eesti kogudustele võimalus neid samu asju soovi korral kasutada (või teha seda osaliselt või siis lihtsalt ideede genereerimiseks).

Seega kõik, mis sellel veebilehel näha on (sh veebidisain, digitaalsed kutsed) on soovi korral teie koguduse kasutada. Ühesõnaga kui näiteks Salemi kogudus sooviks teha samasuguse seeria, siis saaks nad panna pillavjumal.salem.ee minimaalse pingutusega üles.

Aga nagu Peep Saar ütleb, see on lihtsalt võimalus, mitte propaganda ega maailmavallutuse plaan :)

Kontakt http://www.risttee.ee

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS