25 päev palves ja paastus

Varia
Tüpograafia

25 päev palves ja paastusTn 6:12-18 „Sinu Jumal, keda sa lakkamata teenid, päästku sind!” Piibel on täis tunnistusi, et usk ja ka intensiivne palveelu ei hoia meid tagakiusamise ja eluohtlike olukordade eest, aga sel juhul kiirustab Jumal meile appi! Palvetame täna tagakiusatud usukaaslaste eest, et Jumal neid kaitseks ja päästaks, teeks tugevaks ja vabastaks. Isegi kui tagakiusatud kiriku pühapäev toimub alles 11. novembril 2012, tasub täna mõelda sellele, kuidas saaks kogudus seda pidada.

[Indrek] Tänane kirjakoht annab hea juhise argipäeval Issandat usaldama. Kui Taaniel 3xpäevas palvetas oma Jumala poole, siis see vihastas jumalatuid. Aga Taanieli päästis Jumala usaldamine olukorras, kus tundus, et hea lahendus on võimatu.

Tänagem Jeesust, sest Tema on see, kes on surnud meie eest ja andnud meile tarkuse ja mõistmine, väe ja pühendumise, et saame olla Tema tunnistajad siin ja praegu ning palvetame selle pärast, et kui selle maa Jumalasse uskujad kogunevad 28.07.2012 Tallinna Kristuspäevale, et see aeg võiks olla nii meie endi elusid muutev kogunemine kui selle maa, mille keskel me elame, positiivsete muutuste algus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS