Salemi noortekas TC Concert Edition: Mu soeng sakib sajaga

Noortekas
Tüpograafia

TC Concert Edition: Mu soeng sakib sajagaTartu Salemi koguduse noortel algas TC-l uus kolmeosaline seeria teemal "Olen, tunnen, teen".

TC tähendab Total Change ja/või Tartu City. TC on vabama õhkkonnaga, õhtujuhi ja show-programmiga ning külalisesinejatega noorteüritus. Seekord oli tegu Concert Edition'iga ja seega oli rohkem muusikat. Üles astus kristlik bänd Stand Alone Together, mis on loomult väga multifunktsionaalne. Bändi solist Andrus Kasepuu ütleb viljelevate stiilide kohta järgmist: "..põhiliselt teeme ülistust aga nimetame end popp-rokk-ülistus-kaver-punk-bändiks".

TC-l võideldi Vesiburks võistluse esikoha pärast, mis jäi endiselt võitmatuks. Hetkel olen mina rekordi omanik :) Vesiburks võistlusel tuleb aja peale süüa burger ja juua poolliitrit vett. Minu rekord on hetkel 32 sekundit.

Teine võistlus oli soengu pärast, kus püüti selgitada parim juuksur. Paraku ei olnud kohal Salemi noorte esijuuksurit Margit Padarit ja seega jäid teised oma sooritusega keskpäraseks ning võistlejate võidutööd hinnati viigi vääriliseks.

Õhtujuht Dan Lõhmus intervjuu külalistega Mart Pöör, Veiko Strauss ja Maarja-Liis Reilsoniga keskendus välimusele. Õhtujuht pani Mart Pööri natuke kitsamasse olukorda kui teised külalised, kuna Dan jagab Mardiga korterit ja seega ei saa ta väga varjata oma eelistusi välimuse osas. Maarja-Liis andis teemale naiseliku vaatenurga aga Veikol oli näpunäiteid ja mõtteid kõigi jaoks.

Vaata Salemi noortekas TC Concert Edition: Mu soeng sakib sajaga pilte

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS