Suvefestival "Jumal päästab" - Laupäev

Festival
Tüpograafia

Suvefestial 2011 Eesti EKB Koguduste Liidu teine suvefestivali päev tõi peale hommikust teenistust tänavale EKB liidu juhatuse korvpalli meeskonna, kuhu kuulusid Meego Remmel, Meelis Kibuspuu, Erki Tamm ja Viljar Liht.

Suvefestivali pühendumisteenistus

Hommikusel Peeter Tamme juhtimisel toimunud teenistusel kõnelesid Aili ja Tõnis Roosimaa oma pühendumiskogemusest ning kutsusid üles teisi uuendama ja kinnitama oma pühendumist. Peale leivamurdmist kasutasid mitmed eestpalve võimalust.

Tänavakorvpall ja laevasõit

Peale lõunat toimus eelpool mainitud tänavakorvpalli võistlus, mille võitis Tartu meeskond eesotsas Henri Lehtsaarega. Mitmed suvepäevalised kasutasid tänavakorvpalli toimumise ajal võimalust minna laevaekskursioonile Peipsi järvel ja loomulikult ka võimalust minna lihtsalt ujuma :).

Suvefestivali seminarid

Kell 16st toimusid mitmed seminarid. Palvelas tuletas Toivo Pilli meelde Mustvees meeldejäädavalt tegutsenud rootsi misjonäri Emilie Bertelson. Gümnaasiumis pidasid seminare Tõnu Lehtsaar, Gunnar Kotiesen, Gerard Willemsen Rootsi Misjonikirikust ning Andres Saumets ja Urmas Roosimaa.

Vabaõhu jumalateenistus: Gunnar Kotiesen, Robirohi ja Hannes & Co

Õhtul toimusid vene kammerkoor Sanctus ja ansambel Robirohi kontsert. Vabaõhu jumalateenistust juhatas Erki Tamm, mille käigus autasustati tänavakorvapallureid ja lastemängudes osalenuid. Rõõmusõnumit jagas Gunnar Kotiesen ning muusikaga teenis Hannes & Co.

Siit saab vaadata Suvefestival Jumal päästab teise päeva pilte

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS