Noored juhid Tallinnas

Kogudus
Tüpograafia

altEKB koguduste Liidu Noorsootöö Keskuse (LNK) noortekoda

Jaanuarist Eesti EKB Koguduste Liidu noortetööd arendama asunud Liidu Noorsootöö Keskuse noortekoda korraldas 25. veebruaril Tallinnas kokkusaamise koguduste noortejuhtidega Daniel Viinalassi ja Kristel Luide eestvedamisel.

Liidu president Meego Remmel tervitas ja tänas kokkutulnud noortejuhte nende erilise pühendumise eest ning kinnitas, et laste- ja noortetöö on koguduste tuleviku ja kestlikkuse määravamaid tunnuseid. Ühises arutelus väljendasid mitmed noortejuhid heameelt ja vajadust, et liidu koguduste noortekoda võiks edaspidi kujuneda noortejuhtidele oluliste suhtluskeskkondade, koolituste, materjalide, piirkondlike ja üle-eestiliste noortesündmuste ning ühistöö kui terviku nägemuse arendajaks. Kui Jumal lubab, tahavad noortejuhid taas omavahel kokku saada 8.-10. juunil Tartus toimuvatel noorte Piiblipäevadel "Linna tuled".
 

Noortejuhtide koolitus Põlev Pirn

Piiblipäevade korraldusmeeskonna juht ja LNK noortekoja liige Märt Saar organiseeris samal ajal 140 noort juhti Tallinnasse kokku toonud 3-päevast koolitust Põlev Pirn. 2008. aasta Piiblipäevadel alguse saanud ja juba viiendat korda kristliku noorteorganisatsiooni Koma eestvõttel noori juhte innustaval ja varustaval sündmusel osales lisaks liidu koguduste esindajatele noori juhte teistestki konfessioonidest. Liidu noortest juhtidest tõsteti Põleval Pirnil esile aasta noore juhina 3D koguduse pastor Jakob Remmel.

 

Allikas: http://www.ekklesia.ee/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS