Väike poiss käis operatsiooni ajal taevas: "Taevas on olemas. Mäletan Jeesust."

Ilmutus
Tüpograafia

"Mäletan Jeesust. Seal olid kuldsed tänavad ja palju värve. Istusin Jeesuse süles ja tundsin end turvaliselt," kirjeldab praegu 11aastane Colton Burpo, kes seitse aastat tagasi toimunud operatsiooni ajal midagi imelist koges.

Burpode perekond oli aastaid tagasi väljasõidul Colorados, kui Coltonil hakkas kõht valutama. Arstide sõnul oli tegu gripiga, kuid koju Nebraskasse pöördudes tundis poiss end jätkuvalt haiglasena. Ka teine arst ei pannud poisile õiget diagnoosi, kirjutab WHNT.

Viimaks selgus, et Colton vajab pimesooleoperatsiooni. Vanemad palvetasid, et poiss operatsiooni üle elaks. Kõik läkski hästi, kuid vanemad tundsid, et nende poeg on pärast operatsiooni teistsugune. Autosõit haiglast möödudes tõi neli kuud kuud hiljem loosse selgust.

alt
Kui isa Todd küsis Coltonilt, kas too tahaks ka haiglasse tagasi minna, vastas poiss: "Kas tead, isa, inglid laulsid mulle, kui seal olin." Todd meenutab, et poiss oli seda öeldes surmtõsise näoga.

Siit said alguse ka Coltoni lood taevast. Ta kirjeldas, keda ja mida ta nägi, nende hulgas ka vaarvanaisa, kes suri 30 aastat enne Coltoni sündi. Ehk üks šokeerivamaid oli poisi lause emale. "Ta läks ema juurde ja ütles: "Emme, mul on kaks õde."," kirjeldab Todd. Coltonil on vaid üks õde.

"Sinu kõhus suri beebi, eks ju?" päris Colton emalt. Kumbki vanem polnud poisile kunagi nurisünnitusest rääkinud.

Aja jooksul muutusid Coltoni nägemused üha reaalsemaks ning vanemate sõnul ei ole võimalik, et poiss selle kõik lihtsalt välja mõtleb. Burpod pole poja võimeid kunagi kahtluse alla seadnud, vaid on aktsepteerinud poja erilisust.

Kuna Todd on väikelinna kiriku pastor, julgustasid kirikulised Coltonit raamatut kirjutama. Ta kirjutaski teose "Heaven Is For Real". Nüüd on raamatust saanud New York Timesi menuk, mida on üle riigi müüdud miljoneid.

 

Algallikas

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS