Kolgata talvelaager "SINU ligiolus..."

Teoloogia
Tüpograafia

altMa lihtsalt ei saa seda kõike endale hoida, mida Jumal  selles laagris tegi. Jumal oli selle laagri peakorraldaja ning ta andis mulle erilise võimaluse Tema korralduses kaasa aidata. Algusest peale igal koosolekul, igal plaanil, kõigel mida meie mõtlesime või tegime ei olnud kaalu, kuna Jumalal oli ikka oma plaan.  Peaaegu kõik meie plaanid langesid koost aga Jumal õnnistas rohkem kui me oleksime suutnud endale ette kujutada. Loetlen mõned õnnistused:

* Jumala ligidal olu, * Osadus, *korraldus, *Rõuge põhikool, *toidu tegijad, * toit, *koguduse toetus *48h palvekett laagri igal tunni, *meie enda ülistusbänd,*seiklusmängu rada, *seiklusmängu meeskond, *trantsport jne.

Kõike ei anna lihtsalt üles loetleda. Aga, küsimusele miks see laager minu jaoks eriline oli, on mul vaid öelda.... Jumala LIGIOLU on see, mida me peaksime taotlema IGAL noorte õhtul, igas laagris ja igal pool. Kui me vaatame Jumalale ja mitte sellele millised on inimesed siis hakkavad asjad juhtuma. Jumal tahab, et me vaataksime ainult teda ja mitte seda, kuidas inimesed läbi kukuvad või vigu teevad, sest me oleme kõik kõigest inimesed ja me ei saa olla täiuslikud. Selle laagri õppetund minule oli: USALDA JUMALAT ja ANNA KÕIK ÜLE siis saab Tema tegutseda.  Veel mõned imelised killud/kogemused sellest laagrist:

Korraldamine on vastutusrikas aga põnev

00.00-5.00 hommikul on hea rääkida Jumala teemadel ja ammutdada jõudu Vaimu juhitud osadusest.

Usaldusväärne tiim on kõige alus

Ülistus on PARIM

Tunnistuse seminar: TEISED on olulised. Ainus mida me vajame on: "Samm oma mugavustsoonist välja"

Osadus ja suhtlemine on väga olulised!

SEIKLUSMÄNG... Jumal andis selle mulle kohe südamele esimesel koosolekul. Tegelema hakkasin ma aga sellega kergelt öeldes kuu aega enne laagrit. Jumal õnnistas seda lihtsalt megalt. Rada oli esimesel korral juba nii ideaalne, et me ei pidanudki eriti midagi sinna juurde mõtlema ja lõpuks läks ikkagi nii, et meie ei mõelnud vaid Jumal andis ka punktid läbi oma sõna. Mängus kõndisid inimesed Jumala rajal, mis oli täidetud tema sõnaga, igas punktis said kõik endale ühe kirjakoha ja lõpuks, et kooli tagasi pääseda, pidid nad neist 7 pähe õppima grupi peale! Selle mängu TIIM oli ülivõimas. Jumal kasutas kõiki täpselt seal,kus Tema tahtis;)

Jumala ligiolu on meie elu ülim Eesmärk, et see toimuks igapäev. Igapäevane palve ja piiblilugemine on selle alus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS