Deemonlik salaplaan kristlaste neutraliseerimiseks

Raamat
Tüpograafia

Deemonlik salaplaan kristlaste neutraliseerimiseksPraegusel ajal võib näha, et see salaplaan, millest kohe juttu tuleb on väga võimsalt toimimas kõigis kristluse valdkondades. Aga et me silmad avaneksid ja me teaksime seda ka ära tunda, siis avaldan siin suurepärase Jim Hohnbergeri paljastuse raamatust "Põgenemine Jumala judemonicurde.

Pöördudes ja vaikseks jäädes te pääseksite, rahus ja lootuses oleks teie jõud (Js 30,15)


" Kuulake, deemonid! te ei suuda takistada kristlasi minemast nende kirikuisse. Nad lähevad sinna niikuinii! te ei suuda hoida neid järgimast nende õpetusiega lugemast palveid. Nad teevad seda niikuinii! Kui me aga tahame nautida jätkuvat edu, peame muutma oma taktikat.

Võti selleks on aeg, mu sõbrad. Me võime neile loovutada nende õpetused, palved ja kirikuskäigud, kui suudame kontrollida nende aega....

Aeg on oluline komponent, ilma milleta ei leia nad iial päästvat ühendust "Jeesusega"!" ütles ta viimast sõna justkui välja sülitades.

Saatan jätkas: "Las nad arvavad, et on päästetud, samal ajal kui meie kontrollime nende aega ja nad kuuluvad meile sama kindlalt kui need, kes eales oma jalga üle kiriku läve ei tõsta. Kuidas me selle läbi viime? Väga lihtsalt. Hoidke neid tegevuses eluks mittevajalikuga ja leiutage loendamatul hulgal erinevaid variante, et hõivata nende mõtteid. Julgustage neid kulutama, kulutama, kulutama ja siis töötama, töötama, töötama, et kulutatut tasa teenida! Täitke nende postkastid kataloogidega, mis on täis kõige ahvatlevamaid pakkumisi. nendele järgnegu reklaam krediitkaartide soetamiseks, et seda kõike kinni maksta.

Õpetage neile, et õnn tuleneb asjadest ja ärgitage abielumehi töötama 10, 12 ,14 tundi päevas, kuus kuni seitse päeva nädalas. Pange nad tööle kahe kohaga kui vaja. Jätke mulje et ka naised peavad kindlasti tööl käima. Rääkige neile, et see on ainus võimalus saavutada elustiil, mida nad oma perele soovivad. Siis pange naised töötama veel sama pikki ja raskeid tunde koduste kohustuste täitmisel, nii ei ole neil päeva lõpus energiat üle ei oma mehe ega laste jaoks.

Koormake nende meeled üle, et nad ei kuuleks Jeesuse sosinat oma südametunnistusele. Pommitage nende meeli muusikaga, mis mängib igas kodus, töökohas ja poes. Veenduge, et halvad uudised tabaksid neid iga päev, kuhu nad ka ei pöörduks. Kasutage selleks ajalehti, ajakirju, raadiot ja televisiooni 24h öpäevas.

Rikkuge nende abielu moraalne alus ja hukutage nende noored, pikkides kõikjale meelaid kujutelmi, mis tekitavad ebapuhtaid mõtteid. Kasutage selleks reklaamtahvleid, kinosid, ajalehtede ja ajakirjade esikaasi ja loomulikult televisiooni ja internetti. Kasutage televisiooni jutusaateid, et kõige hälbinumate ühiskonnaliikmete rongkäik marsiks läbi nende elutoa. Laske neil näljaselt ahmida ebamoraalse käitumise räpaseid detaile, kuni nad hakkavad kurjust nägema kui lihtsalt võimalikku alternatiivi.

Laske neil elada maailma prahis, tühisuses ja probleemides. Tooge üksikasjalikult esile rikaste ja kuulsate väärteod. Juhtiga nad kõrvale elu reaalsusest asjatu lootusega loteriide, kihlvedude ja kasiinode peale. Täitke nende riiulid raamatute ja ajakirjadega ning veel enamate raamatutega. Need tähendavad aega, ja rohkem siin veedetud aega tähendab vähemat aega Jumala jaoks.

Täitke nende kodud arvutitega ja saatke nad elektroonilisele kiirteele, kus meie kontrollime enamikke väljapääsudest. Saatke neile palju e-kirju. ummistage nende postkastid lõputu info ja rämpspostiga. Andke neile laptopid ja nutitelefonid, et nad saaksid olla kogu aeg tööl.

Veenduge et igaühel oleks säärane telefon, isegi lastel. Täitke nende päev telefonikõnedega ja et nei loleks lihtne kogu seg rääkida. Hoolitsega et nende automaatvastajad ja kõnepost oleksid teadetest umbes.

Koormake lapsed üle tegevustega: spordiprogrammid koolis ja pärast seda tants, ballett, skautlus, klubid, muusikatunnid, väljaskäimised ja peod. Suruge nad nurka kasvava kodutööde hulgaga järjest varajasemas eas. Saatke neid väikelaste ja koolieelikute huviringidesse, võtke and ära vanemate mõju alt ja laske neil olla vanematest eraldi niipalju kui võimalik, nii, et teismeeas ei oleks neil enam midagi ühist ei oma isa ega emaga. Tekitage neis tugev stress, nii, et nad kuuletuksid meile, kui soovitame neil olla seksuaalselt aktiivsed, tarvitada sigarette, alkoholi ja teisi narkootilisi aineid kui väljapääasu.

Isegi puhkuse ajal olgu nad mõõdutundetud. Saatke nad kulukatele reisidele. Las nad lähevad, lähevad, lähevad! las nad saabuvad puhkuselt kurnatuna, rahutuna ja järgmiseks nädalaks ettevalmistamatuna. Ärge laske neil minna välja loodusesse. Saatke nad selle asemel lõbustusparkidesse, spordiüritustele, kontsertidele ja kinno. Võtke motoks: "Puhkus peab nad muutma piisavalt väsinuks, et nad ei suudaks minna tagasi tööle ja piisavalt vaeseks, et nad lihtsalt peavad sinna minema!"

Kui nad aga teie lõkse väldivad, kasutage nende vastu nende endi kirikuid. Andke neile palju ameteid, kohustusi ja probleeme, millega tegeleda, et nende aeg kuluks "heategevusele". Kui nad kogunevad vaimulikuks osaduseks, hõivake nende meeled kuulujuttude ja tühise lobaga, et nad lahkuksid südametunnistuse vaeva ja segaste tunnetega. Tooge nende kirikule kriis kriisi järel, nii, et nad oleksid hõivatud tule kustutamisega, ning neil ei jääks aega evangeeliumileegi läitmiseks oma südames. Julgustage neid õppima doktriine ja evangeeliumi kuulutamist. Laske neil osaleda treeninguseminaridel, juhtimise õppepäevadel ja suurtel kirikukonverentsidel, mis on väljaspool nende võimeid või arusaamist.

Puhastage tee kirikutevahelisele reformatsiooniotsigute rallile. Veenduge, et panete nad silmakirjalikult perekonda esikohale seadma, seda väärtustama. Siis haarake nad tähtsate ühiskondlike probleemidega. Laske neil jälgida konservatiivset elustiili, kuid iga hinna eest ja igal võimalikul viisil hoidke neid pöördumast Piibli ja Jumala sõna juurde kui patune, kes vajab lunastust. Kui nad nii teevad, oleme kaotanud.

Aeg on meie suurim relv ja suurim sõber, mu kolleegid. kasutagem seda targalt ja laskem neil uinuda veel pisut kauem oma pettustes. Siis saavad mõlemad, nii maailm kui ka kirik meie omaks.

Allikas http://kolgatanoored.ee

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS