Joona lugu

Sain kristlaseks!
Tüpograafia

Joona Sõsa lugu 3D KogudusOlen kristlane ja ma naudin elu Elava Jumalaga!

Ma olen alati teadnud, et Jumal armastab mind ning selle märgiks saatis Ta oma poja Jeesuse ristile surema minu eest, et mul võiks olla elav osadus oma Taevase Isaga ja et mul võiks olla igavene elu taevas. Kui ma lõpuks seda mõistsin, olin ma vapustatud Jumala tegudest!
See pani mind mõtlema hoopis millelegi suuremale, võimsamale. See suunas mu mõtted Jumalale, kes on tõotanud olla iga päev mu juures ja kes armastab mind nii väga!

Minu taust

Olen üles kasvanud kristlikus perekonnas, olen käinud väiksest peale pühapäevakoolis ja üleüldse kirikus kaasas oma vanematega.
Kuid oluline on teada, et mitte see ei teinud minust kristlast, vaid Jeesusega kohtumine, kui ma sain Tema lapseks. On au olla Jumala laps! Jeesuse võtsin vastu oma ellu juba väiksena, umbes 6 aastasena. Sellest ajast alates pole ma kunagi kartnud, mis minuga juhtuda võib, kuna teadsin, et Jumal on sellest ajast alates minuga!

Minu seiklused Jumalaga on olnud võrratud, iga päev leian midagi uut ja põnevat Tema kohta. Pole olnud ühtegi olukorda, kust ma oleksin väljunud kaotajana, kuna Jumala jaoks pole kaotusi, Ta ei saa mitte kunagi kaotada, Tema on võit, läbi Tema võidan ka mina!
Ma tean, et Jumal astub minu eest välja alati, ma usaldan Teda!
Kes leiab elava Jumala, on võitjate poolel, seda teades on mu elu saanud teise tähenduse!

Tean, mis tunne on elada ilma Jumalata, samuti tean, mis tunne on elada koos Jumalaga!
Ning loomulikult on Jumalaga koos MEGA parem kui ilma Temata!
Tema armastus annab mulle jõudu!
Minus pole enam tühjust, olen küll püüdnud seda tühjust täita erinevate asjadega ning leidnud, et vaid Jumal saab täita seda tühjust. Kui Sina praegu seda loed ja Sa tunned enda sees tühjust, siis tean, mis tunne see on, olen olnud seal kohas, tea, et vaid Jumal saab Sind aidata!
Jumalaga valitseb mu sees rahu! Jumalaga on hoopis põnevam, sa taipad, et su elul on eesmärk! Minu eesmärk on Jeesus ja sinna ma ka liigun!
Kui ma peaksin mõtlema oma elu üle järele ilma Jumalata, siis seda polekski.
On käputäis juhtumeid, kus ma oleksin oma elu kaotanud, kuid Jumal on olnud minuga ja mind hoidnud! Iga päev, mis mulle on antud, on Jumala suur kingitus, ma elan ainult Tema armust.

Päevik seiklustest Jumalaga

Hakkasin 2009. aasta detsembrikuust pidama päevikut, oma päevastest seiklustest Jumalaga.
Ning esmalt tahan välja tuua 3 päeva, kus tundsin, et mu sees Jumal kõneles minuga ning ütles, et kunagi ma hakkan koos Jakobiga Tema riiki teenima.
Mis tähendas seda, et ma olin valmis kõigeks! Olin valmistumas üheks suureks seikluseks, teadmata, mis see on. Ühel detsembrikuu päeval rääkisin Jakobiga ning ta ütles, et ta tunneb enda sees, et Jumal tahab rajada uut kogudust. Selle hetkel mõistsin, mis on Jumalal plaanis mu elu jaoks. Olen otsinud Jumala tahet, Jumal on rajamas 3D kogudust, Tartu inimesed vajavad seda, see on jällegi üks suurepärane viis, kuidas Jumal näitab, et Ta hoolib kõigist ja tahab oma armastust nendega jagada…

Ees on põnevad seiklused elava Jumalaga!

Joona

Allikas 3D Kogudus

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS