Reedel algavad Piiblipäevad "Paralleelreaalsus"

Piiblipäevad 2016
Tüpograafia

Hei noor! Nüüd on käes aeg, kus mitte stressata, sest kohe on algamas PP. Mis asi on PP? PP on Piiblipäevad, need on need päevad, kuhu kogunevad üle Eesti noored kristlased. Aga kui sa ei ole kristlane, siis soovitame sul ikkagi tulla, sest kavas on nii palju ägedat!

Mina soovitan kõigil kohale tulla. Eelmisel aastal oli mul PP ajal kips, mis tegi elu pisut keeruliseks. Õnneks oli PP nii hea ja üliäge ning ma ei kahetse üldse, et ma sinna läksin.

Reedel kõneleb Meego

Reedel toimub festivali avamine ning õhtuprogramm, kus kõneleb Meego Remml. Meego on lahe! Nii palju, kui olen teda kuulnud, siis ta paneb sind tõsiselt mõtlema aga ka täiega naerma. Tema kõnelemisest ei taha vast mitte keegi ilma jääda, sest see tuleb nii VÕIMAS!! Ja ära unusta ära, et PP-l on rohkesti muusikat - kohe on mille järgi hüpata! :)

Lifter ja Filter

Laupäeval on neidudele ja noormeestele erinev programm. Neidudele on Filter ning noormeestele Lifter. See on tõsiselt see koht, kus soovitan KÕIGIL kohal olla, sest seal räägitakse erinevatel teemadel, mis on praegu üliaktuaalsed.

Ma olen lihtsalt nii põnevil, mis saama hakkab just eriti laupäeval, sest seminari teemad on nii head. Mu lemmikud seminarid praegu on ”Pea ees suhtesse-millal on õige aeg?”, ” Kuidas unistada õigesti” ning ”Pettumusest välja tulemine”. Raske on teha seda valikut, et mis seminari võtan või mille jätan - kõik on nii head aga saab ainult kahel osaleda. Tuleb hästi valida!

PP kohvik

PP-l on ka oma kohvik, kus saad sõpradega chillida. Peale selle, et saab sõpradega chillida, saab ka uusi tutvusi luua. Kohvikus on olemas väike lava, kus sa võid oma etteastega lagedale tulla - oi see tuleb lahe :D

KaevTV stuudio

Õhtuti toimuvad KaevTV stuudio juures naljakad mängud, kus võib võita auhindu. Mis on veel parem, kui mängid ja saad mingi ägeda auhinna? Seal kuskil peaks olema ka selline lahe boks nagu Plussmeedia. Sealt saab tasuta ajakirju võtta!!! Uuh, tasuta asjad on maailma parimad asjad minu arvates.

Kui tahad mingeid kogemusi jagada siis tule Kaev TV stuudiosse ja jaga meile!! Meie ootame sind ;)

Insta võistlus

Ahjaa, praegu käib VEEL tore instagrammi võistlus. Tuleb teha pilt või video teemal ”paralleelraalsus” ning postitada see instasse kasutades #paralleelreaalsus ja #PP16 ning võid võita PP kohviku kinkekaardi. Uuh, see on nii äge, ma olen põnevil, kas sina oled ka?

Tunned rohkem huvi? Vaata Piiblipäevade FB ja Piiblipäevade kodulehte

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

KaevTV PP blogi

Siia lehele jõuab kokku kõige värskem info selle kohta, mis toimub Piiblipäevadel. Kajastame osalejate emotsioone, jagame pilte ja videosid.