Tõeline sõber armastab igal ajal

Usu jagamise lugu
Tüpograafia

Sõber armastab igal ajalValentinipäeval otsustas grupp Jõgevalt teha midagi teistsugust, nimelt jagasid nad armastust pulgakommmide kaudu.

Grupp ise kirjutab ettevõtmisest nii:
Me palvetasime, et Jumal annaks meile mõtteid, mida ja kuidas me võiksime koolis sõbrapäeva puhul teha. Jäi otsus, et jagame pulgakomme koos kirjakohaga: “Tõeline sõber armastab igal ajal.” Õp 17:17. Me ostsime 150 pulgakommi ja jagasime oma liikmete vahel ära, et klassis, kus meie käime, saaksid kõik selle pulgakommi.

Sõbrapäeva hommikul saime veel kokku ja palvetasime eesoleva päeva eest. Klassides läks jagamine väga hästi. Kõik võtsid pulgakommi rõõmsalt vastu ja tahtsid kallistada. Küsiti ka, mis see “õp 17:17″ seal tähendab.Saime öelda, et see on Piiblist. Minu klassist kaks tüdrukut ütlesid: “ahjaa, mul on ka kodus piibel olemas, et peaks vaatama, kus see koht seal Piiblis asub.” Andsime oma õpetajatele ka pulgakommi.

Üks õpetaja rääkis: ”Kas see tõeline sõber armastab igal ajal on Piiblist? Ma arvasingi, ma ka vahel loen seda, eks ma mõnikord otsin selle koha ka üles.” Üks meie liikmetest jagas pulgakomme ka õpilastele, kes olid kuskil aknalaua juures üksinda, nemadki said rõõmsaks. Hiljem tänasime Jumalat, et ta lasi meil nii hästi korda minna. Üritame midagi selle taolist veel koolis teha. :)

Allikas http://www.uusgeneratsioon.ee/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS