Elekter - 7 sammu parima pakkumise saamiseks

Ehitus
Tüpograafia

Elekter - see on teema, mis puudatab meid kõiki sh kristlasi :=) Mina omalt poolt alustasin kirjade saatmisega elektrihangeldajatele, et nad mind oma parimate pakkumistega pommitaks.


Kuna mõned inimesed on mu käest küsinud soovitusi elektripakettidega seoses siis mõtlesin, et jagan mõned mõtted enda poolt - kui sul on häid mõtteid selles osas lisada, siis palun postita need kommentaaridesse :)

Nr 1 - enne 10.dets tuleb kellegagi leping ära teha
Nr 2 - kui ei tee lepingut, siis elektrit saad aga sellise hinnaga, et karju appi
Nr 3 - kui tahad pikas perspektiivis head hinda, siis ära tee üle 3 kuu lepingut, maksimaalselt 6 kuud.. algselt küsi 3 kuu hinda, siis küsi seda hind soodsamaks ja siis küsi veel igaks juhuks, kas 6kuuga saaks veel soodsam.
Nr 4 - soodsaim on elektrilepinguid teha siis, kui ei ole kütteperiood, seega tuleb kallilt kevadeni läbi ajada ja siis kevadel teha pikaajaline leping - näiteks hea aeg pika lepingu tegemiseks võiks olla mai/juuni
Nr 5 - küsi pakkumist vähemalt kolmelt elektrimüüjalt ja tee seda otse nende lehtede kaudu, mida vähem vahendajaid seda paremini mõjub hinnale
Nr 6 - Peale esimese pakkumise saamist, saada uus kiri ja küsi veel paremat hinda ning küsi ka paremaid lepingu tingimusi... a'la et hind on enamvähem aga kuutasu ei meeldi.
Nr 7 - Kui sul on nö lemmik firma, siis saada talle konkurendi odavaim pakkumine ja küsi, kas nad teevad parem pakkumise - 99% tõenäosusega teevad.

Minu esimene kiri elektripakkujatele oli umbes selline:

Tere.

Soovin Teilt elektrienergia pakkumist aadressil see ja see.

Kütan suures osas elektriga, kui viimati vaatasin siis 1 aasta tarbimine oli Eesti Energia iseteeniduse info põhjal 0000kWh

Kodulehel olevate hindadega olen juba tutvunud.

Pakkumises sooviksin näha
* Muutuva paketi puhul börsihinnale lisanduvat katet kWh kohta
* Fikseeritud paketi puhul hind ühe kWh kohta
* Kuutasu, lepingutasu, lõpetamisetasu - 0

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS