Naiste kevadpäev "Naine, mida sa otsid?"

Üritus
Tüpograafia

Koguduste naisi ühendav aasta suursündmus- naiste kevadpäev- toimus 12.04 Tartu Kolgata koguduses. Päeva jooksul külastas üritust üle 160 naise 32-st Eestimaa kogudusest.

Seekordne kevadpäev kandis pealkirja „Naine, mida sa otsid?“.Päeva jooksul kõlanud ettekanded, seminarid ja tunnistused püüdsid ühel või teisel moel käsitleda naise ellu puutuvaid alustrajavaid tõdesid. Päeva põhiettekanded esitasid liidu naistöös kaasa löövad Helina Helmdorf, Karin Raja ja meessoo esindajana liidu president Meego Remmel. Igal osalejal oli võimalus valida endale meelepärase seminari vahel, mida viisid läbi Talvi Helde, Katri Tammsaare ja Annely Veevo. Käsitlemist leidsid küsimused nii kristlase identiteedist, eesmärkidest siin elus kui ka Jumala Püha Vaimu toimimisest uskliku igapäevaelus.

Kevadpäev pakkus mitmekülgset muusikat, oma lugudega teenisid võõrustava koguduse naisansambel ja noorte ülistusbänd. Päev lõppes eestpalveteenistusega, kus iga soovija võis kogeda palvetuge ja osadust Jumala Püha Vaimuga.

Pilte naiste kevadpäevast

Naiste Kevadpäev "Naine mida sa otsid?"
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS