Kalamaja päevad 2011 pildid

Festival
Tüpograafia

Kalamaja päevad 201121. ja 22. mai toimusid Kalamaja päevad 2011 Põhja-Tallinna linnaosas, Kalamaja piirkonnas.

Tallinna ühe huvitavama asumi kogukond korraldab Kalamaja päevi juba kolmandat korda. Väiksemaid üritusi toimub ka aastaringselt ja igakuiselt, näiteks Kalju kiriku pannkoogihommikud, millest on ka Kaev.net'is varem juttu olnud.

Kalamaja päevad

Kalamaja päevade raames oli avatud laat, mitmed väljapanekud ja müügilauad. Kalma sauna taga oli ülesseatud ka suurem lava, kus oli mitmeid ülesastumisi. Kohvikuid oli päris mitmeid, kuid kõige parem kohvik oli Kalju kiriku pannkoogikohvik. Kalju kiriku rahvas korraldab regulaarselt avalikke pannkoogikohvikuid ja omab seetõttu ka rohkem teadmisi ja kogemusi, et luua hea kohviku keskkond. Mainimata ei saa muidugi jätta ka kirikuliste sooja vastuvõttu kohvikusse, mis kindlasti andis oma osa kohviku hea õhkkonna loomisel.

Kalamaja kirik

Kalamaja kiriku e Kalju kiriku vabaõhukohviku juures tegutses veel 1 euro pood, lastehoid, live muusika mitmetelt koosseisudelt ja suhte seminar. Muusikat tegid Joel-Rasmus Remmel, Maian Kärmas jt. Suhteseminari asjakohaste ja humoorikate näidetega pidasid Herman ja Kristel Jürgens Agape Eestist.

Pildid - Kalamaja päevad 2011

Kaev.net oli kutsutud Kalamaja päevi jäädvustama ja seega siit link piltidele:
Kalamaja päevad 2011 pildid

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS